Memperkenalkan Re-Claim oleh Best Sports Doktor, pelan insurans sukan yang komprehensif di Malaysia disesuaikan untuk kecergasan tegar dan sukan peminat. Ia tidak kira apa jenis sukan yang anda gemari kerana kami meliputi hampir semua daripada mereka (dengan pengecualian beberapa sukan funky).

Dengan Re-Claim, anda akan dapat melihat pendahuluan apa sukan dilindungi dan apa yang tidak. Jadi anda tidak perlu untuk mendapatkan yang mengejutkan biadap apabila anda payudara lutut hanya untuk mengetahui anda tidak boleh membuat tuntutan untuk itu. Itu bukan caranya kami melancarkan.

Apabila anda mendaftar dengan Re-Claim, anda akan mendapat round-the-clock liputan sukan di seluruh dunia juga. Jadi, jika anda memecahkan sesuatu sambil mendaki Mt. Everest, hanya mengambil bersantai pil kerana kami mendapat belakang anda. Kami juga akan terbang anda keluar dari sana. Oleh itu, biarkanlah bil pemulihan anda kepada kami dan hanya memberi tumpuan kepada mendapatkan kembali ke dalam permainan. Lawati http://www.BestSportsDoctors.com untuk maklumat lanjut.